Prijava

Popuni obrazac

Dragi volonteri i volonterke, popunjavanje prijava možete vršiti do 20.maja.

Lični podaci
  • Muško
  • Žensko

Prihvatam uslovePOZIV ZA VOLONTIRANJE!!!


Kajakaški savez Srbije u junu ove godine organizuje dva velika međunarodna takmičenja: seniorski Svetski kup koji se održava od 02. do 04. juna i Prvenstvo Evrope za juniore i mlađe seniore koje će se od 22. do 25. juna održati na Adi Ciganliji.

Organizacija ta dva takmičenja, ne samo da je od velike važnosti za usavršavanje našeg sporta i širenje baze takmičara, već je i od prestiža za našu zemlju.

Pomoć volontera je uvek važan deo organizacije svakog velikog takmičenja, i volonteri će biti u prilici da sarađuju sa sportistima, predstavnicima medija i gostima takmičenja, kao i da budu sastavni deo zvaničnog protokola.

Volontiranje će biti jedinstveno životno iskustvo za sve volontere i nema sumnje da će svi koji će biti deo našeg mladalačkog i dinamičnog tima imati vredno i prijatno iskustvo.

Kajakaški savez Srbije otvorio je prijave za volontere koji žele da, pre svega svojim prisustvom, ali i znanjem i veštinama pomognu da Svetski kup i Evropsko prvenstvo budu najbolje organizovana kajakaška takmičenja ove sezone.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se na e-mail: volonteri@kajaksrbija.rs.
Vidimo se u junu na Adi!

Čekamo vas!